Галерия

05.06.2024 год.

84 ОУ посрещна 24 май


24 май е един от най-българските официални празници, честван от началото на 19 век. На този ден българите по цял свят честват делото на славянските просветители Кирил и Методий и на българската просвета и култура, включително и създаването на кирилицата в Преславската книжовна школа.

По случай празника в 84 ОУ "Васил Левски" се проведе тържественеа програма, изпълнена с много емоции и настроение!


19.02.2024 год.

84 ОУ посрещна своя патронен празник!

Днес, 19 февруари 2024 г. в 84. ОУ „Васил Левски“ отбелязахме патронния празник на училището.

Гости на събитието бяха г-н Георги Амзин – Заместник кмет на р-н Панчарево и кмета на Герман – Божидар Трайков.

Деца от ДГ 180 „Зайченцето бяло“ ни поздравиха със стихчета и песни, посветени на Дякона, облечени като четници.

Ученици от 4а и 4б клас поднесоха цветя и почетоха паметта на Апостола на паметника „Левски“. 

В училището се проведе състезание по „Лъвски скок“, конкурс за рисунка и поезия, свързани с Васил Левски. Наградени бяха най-добрите, а всички участници получиха грамоти.

Преди награждаването, бе прочетен поздравителен адрес от Кмета на район Панчарево – госпожа Евгения Алексиева.


08.02.2024 год.

Посещение на партньори по Еразъм + в 84 ОУ!

В седмицата 14-19 януари в София се проведе обучение за учители по Проект E-MotiOn на Еразъм+, на който 84 ОУ „Васил Левски“ е координатор. Участваха учители от 84. ОУ, както и от трите партньорски държави – Словения, Румъния и Испания, а обучители бяха партньорите от непрвителствени организации от четирите държави. Целта на събитието беше обучение чрез преживяване на учителите за прилагане на разработените по проекта интелектуални продукти – дейности за развиване на емоционални компетентности при ученици между 10- и 12-годишна възраст.

В последния ден от обучението партньорите посетиха училището и успяха да се потопят в атмосферата му, да се запознаят с историята на патрона ни Васил Левски и да опитат традиционни български ястия. Бяха поздравени с български фолклорни песни от началните учителки на 2.А и 4.Б клас - Веселина Куртян и Моника Дамянова, а вокална група ученици изпя за тях училищния химн под съпровод на пиано от учителя по музика – Стела Ганева.

Партньорите ни имаха възможност да разгледат сградата на училището и да се запознаят с нашите ученици. Те посетиха ученици от различни класове и успяха да видят от първо лице как протича учебният процес в нашето училище. Обиколката бе изпълнена както с полезни, така и със забавни и приятни аспекти.

Вижте как протече последният прекрасен ден от домакинството на 84 ОУ "Васил Левски" по проект E-MotiOn на Еразъм+ във филма и снимките!

Еразъм 84 ОУ.mp4

15.09.2023 год.

Тържествено откриване на 2023/2024 учебна година

15 септември е един изключително празничен ден, изпълнен с вълнение, очаквания и надежди! Въпреки че той не фигурира в официалния празничен календар на България, то по тразиция в 84 ОУ "Васил Левски" този ден винаги се посреща с тържествена програма!

Малки и големи ученици зарадваха своите съченици и техните родители с различни изпълнения. Екипът на 84 ОУ "Васил Левски" пожелава на всички една здрава, усмехната и успешна 2023/2024 година!

Вижте всички снимки от тържественото откриване тук!

30.06.2023 год.

Тържествено изпращане на 7. клас, Випуск`2023

С празнична програма бяха изпратени учениците от 7 клас, Випуск`2023 г. с класен ръководител Янко Запрянов. За първи път бе изпълнен химна на 84. ОУ "Васил Левски", създаден от учители от училището:

Химнът бе изпълнен от целия педагогически екип и учебната 2022/2023 година бе тържествено закрита.

Вижте всички снимки от празничната програма тук!

22.05.2023 г.

Посрещаме 24 май с празничен концерт в училище

08.03.2023 г.

Урок на тема "Българският фолклор"